Merken

 

Bates Footwear
 
Radar 1957 High Performance Holsters
BATES levert militaire elitetroepen en  politieorganisaties in meer dan 50 landen op vier continenten. Bates is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde schoeiselfabrikanten ter wereld. Geen ander werkt harder aan superieure schoeisel oplossingen voor soldaten en politie dan Bates.


 Voor meer informatie: www.batesfootwear.com
  Radar 1957 levert innovatieve en hoogwaardige holsters en accessoires aan, met name Europese, geuniformeerde overheidsdiensten zoals leger, polite en douane.
Ínspired by Extreme’is het motto van Radar en deze filosofie vindt men terug in de ontwikkeling en functie van alle producten.

 Voor meer informatie: www.radar1957.it
     
     
 

UTM (Ultimate Training Munitions)
 
 
Crimson Trace
UTM is ongetwijfeld ‘s wereld meest complete en betrouwbare system van training munitie. Speciaal ontwikkeld voor politie en leger biedt UTM gepatenteerde technologie voor de meest accurate ‘Force on Force’ trainingen met vier soorten verschillende munitie: MMR-manmarkers, TBR-target rounds, BBR-knalpatronen en SBR-stille repeteerpatronen.

Bekijk de instuctiefilm: UTM Man Marker Rounds – CTS
Bekijk de instuctiefilm: Silent Blank Ammunition
Voor meer informatie: www.utmworldwide.com
 

Bekend geworden van de Lasergrips in de 90’er jaren staat Crimson Trace heden ten dage synoniem voor het schieten met laser. De ongekend hoge kwaliteit lasers hebben hun diensten reeds vele malen bewezen zowel in operationele acties als in trainingen.

 

Bekijk de video: Crimson Trace laser

Voor meer informatie: www.crimsontrace.com

     
     
 

XGO
 


ASP

XGO  biedt de beste kwaliteit voor uw geld. Functioneel, comfortabel, eenvoudig wassen en onderhoud.
XGO heeft, als onderdeel van PolarMAX een multi-inzetbare ‘next to skin’ kleding ontwikkeld, geschikt voor all temperaturen. XGO levert aan het Amerikaanse leger, marine en luchtmacht alsmede de geheime diensten.


Voor meer informatie: www.xgotech.com

 

ASP staat in de politie- en militaire wereld synoniem voor kwaliteit. Meer dan 30 jaar staat ASP voor innovatief ontwerp, soepele functie en een superbe service and training. ASP maakt producten die zijn te verdelen in vier hoofdgroepen: telescopische wapenstokken, handboeien, lampen and trainingsproductenVoor meer informatie: www.asp-usa.com

     
     
 

Blueguns
 
Damascus
Blue Guns van Ring’s Manufacturing fabriceert de meest gedetailleerde en uitgebreide ‘vuurwapen simulators’ die op de markt te verkrijgen zijn. Alle producten van Rings zijn gedetailleerde replica’s van echte wapens en gemaakt van sterk slag-vast Polyurethaan, in de meest bekende ‘veilige kleur’ – blauw. Blue Guns biedt een realistisch en veilig alternatief voor echte wapens in een trainingsomgeving.Voor meer infomatie: www.blueguns.com
 

Damascus Protective Gear wordt gekenmerkt  door de kracht van ervaring en kent alle specifieke aspecten van hun producten: snij- en prikvaste handschoenen, beschermende uitrustingsstukken en allerlei soorten tassen. Geen enkel handschoenenmerk benaderd dit niveau van ervaring en kennis.

Voor meer informatie: www.damascusgear.com

     
Verkoop uitsluitend aan Dealers en Overheidsinstelingen. 
Geen Particuliere Verkoop! 

 

 

TSAgency BV is ISO 9001,  ISO 14001 en MVO III gecertifeerd:
 
ISO9001 ISO14001 MVO Prestatieladder Niveau 3 TRAC
ISO 9001:2008
New international standard for quality management.
ISO 14001
International standard for environmental management
MVO
Prestatieladder niveau 3